#covertempire

Posts tagged on #covertempire

Top Posts Recent Posts

Top Posts

Most Recent

Kenapa pakai 1, kalau boleh pakai 4? Takdela gurau je๐Ÿ˜‚
.
.
FOR SALEโ€ผ๏ธ
VINTAGE POLO SPORT FANNYPACK
RMXXX + 10 Postage 
Limited 2 biji (Tengok Slide ke-3)
Navy ๐Ÿ”’BOOKED BY DEPO๐Ÿ”’
Hitam ๐Ÿ”’BOOKED BY DEPO๐Ÿ”’
.
Sebab dua biji lg min pun nak buat koleksi gak cam korang๐Ÿ˜…
.
Hantu polo wajib kena ada niโ™จ๏ธ
First come first serve
Barang rare, maaf harga keras sikit๐Ÿ™๐Ÿผ No joybuyer / lowballer
Kepada collector tegar @ serious buyer boleh wasap Min terus yeโค๏ธ
.
.
.
#bundlemalaysia #bundleborneo #bundlesabah #bundlesarawak #vintagestyle #vintageclothing #polo #poloralphlauren #polofiend #vintagepolosport #90sfashion #polofannypack #covertempire #vintagepolosport.

Kenapa pakai 1, kalau boleh pakai 4? Takdela gurau je๐Ÿ˜‚ . . FOR SALEโ€ผ๏ธ VINTAGE POLO SPORT FANNYPACK RMXXX + 10 Postage Limited 2 biji (Tengok Slide ke-3) Navy ๐Ÿ”’BOOKED BY DEPO๐Ÿ”’ Hitam ๐Ÿ”’BOOKED BY DEPO๐Ÿ”’ . Sebab dua biji lg min pun nak buat koleksi gak cam korang๐Ÿ˜… . Hantu polo wajib kena ada niโ™จ๏ธ First come first serve Barang rare, maaf harga keras sikit๐Ÿ™๐Ÿผ No joybuyer / lowballer Kepada collector tegar @ serious buyer boleh wasap Min terus yeโค๏ธ . . . #bundlemalaysia #bundleborneo #bundlesabah #bundlesarawak #vintagestyle #vintageclothing #polo #poloralphlauren #polofiend #vintagepolosport #90sfashion #polofannypack #covertempire #vintagepolosport ...