#imyourrecruiter

Posts tagged on #imyourrecruiter

Top Posts Recent Posts

Top Posts

Assalamualaikum & Selamat Pagi!

Mcm mana isnin hangpa?
Monday blues ka?

Kami kt MGKL paling hepi hari isnin
Sebab apa?

Nak tau mai la try lepak sekali dua.

#AgentMisai #ImYourFullTimeAgent #ImYourRecruiter #GengAgentMisai #MGKLThePioneer.

Assalamualaikum & Selamat Pagi! Mcm mana isnin hangpa? Monday blues ka? Kami kt MGKL paling hepi hari isnin Sebab apa? Nak tau mai la try lepak sekali dua. #AgentMisai #ImYourFullTimeAgent #ImYourRecruiter #GengAgentMisai #MGKLThePioneer ...

Brader Rahman ni jeles dengan bos beliau kt opis sebab kaya raya. Boleh waris juta-juta kat family.

So beliau pun menabung sbulan 500 dengan harapan nak tinggalkan kat anak-anak sedikit harta.
Tapi dia kena konsisten simpan 2000 bulan untuk dapatkan RM1 juta pertama.

Terus give up sebab rasa macam dah tak mampu nak tinggalkan kesenangan kt keluarga.

Sampai la jumpa beliau hari ni explain RM1 juta utk keluarga tak mustahil.
Walaupun baru 2 tahun mencarum tetap family dapat nilai yang beliau nak tu iaitu RM1 juta.

Mula-mula beliau mcm tak percaya, tapi bila cerita macam mana takaful berfungsi baru beliau nmpk logiknya konsep takaful ni.. Apa yang nak disampaikan sekarang..
Walaupun tak ada gaji besar, tanah banyak, rumah banyak, tetap kita dapat wariskan kepada sesuatu dengan jumlah yang banyak.

Apa lagi kalau bukan dengan #PruBsnWarisan

Cepat grab sebelum plan viral ni berakhir 30 July ni!
😱😱😱 wasap.my/60174127226/AgentMisai

#AgentMisai #ImYourFullTimeAgent #PruBsn #ImYourRecruiter #jomjadiejen #WeMakeRealExpansion.

Brader Rahman ni jeles dengan bos beliau kt opis sebab kaya raya. Boleh waris juta-juta kat family. So beliau pun menabung sbulan 500 dengan harapan nak tinggalkan kat anak-anak sedikit harta. Tapi dia kena konsisten simpan 2000 bulan untuk dapatkan RM1 juta pertama. Terus give up sebab rasa macam dah tak mampu nak tinggalkan kesenangan kt keluarga. Sampai la jumpa beliau hari ni explain RM1 juta utk keluarga tak mustahil. Walaupun baru 2 tahun mencarum tetap family dapat nilai yang beliau nak tu iaitu RM1 juta. Mula-mula beliau mcm tak percaya, tapi bila cerita macam mana takaful berfungsi baru beliau nmpk logiknya konsep takaful ni.. Apa yang nak disampaikan sekarang.. Walaupun tak ada gaji besar, tanah banyak, rumah banyak, tetap kita dapat wariskan kepada sesuatu dengan jumlah yang banyak. Apa lagi kalau bukan dengan #PruBsnWarisan Cepat grab sebelum plan viral ni berakhir 30 July ni! 😱😱😱 wasap.my/60174127226/AgentMisai #AgentMisai #ImYourFullTimeAgent #PruBsn #ImYourRecruiter #jomjadiejen #WeMakeRealExpansion ...

Meriah kan agency kami?
Mesti seronok sambil kerja fun-fun kan?

Gathering pakai jersi ramai2.
Kaler maler bak kata org utagha.
Sebab tu orang kata kalau tempat kita bekerja tu best, secara otomatik nya kerja pn produktif.

Cerita banyak2 pun takkan dapat feel selagi hangpa tak mai rasa sendiri.
Macam mana nk jadi hepi macam kami?

Modal ambil exam jawab ABC ja.
Pastu kita ajaq mcm mana dari biasa2 sampai luar biasa.

Kalau nak macam biasa.
PM tepi nanti agent misai baca & balas mesej hangpa. 😬

#AgentMisai 
#ImYourRecruiter 
#ImYourFullTimeAgent 
#MGKLFC 
#MGKLThePioneer 
#WeMakeRealExpansion 
#WeWearOurColoursWithPride.

Meriah kan agency kami? Mesti seronok sambil kerja fun-fun kan? Gathering pakai jersi ramai2. Kaler maler bak kata org utagha. Sebab tu orang kata kalau tempat kita bekerja tu best, secara otomatik nya kerja pn produktif. Cerita banyak2 pun takkan dapat feel selagi hangpa tak mai rasa sendiri. Macam mana nk jadi hepi macam kami? Modal ambil exam jawab ABC ja. Pastu kita ajaq mcm mana dari biasa2 sampai luar biasa. Kalau nak macam biasa. PM tepi nanti agent misai baca & balas mesej hangpa. 😬 #AgentMisai #ImYourRecruiter #ImYourFullTimeAgent #MGKLFC #MGKLThePioneer #WeMakeRealExpansion #WeWearOurColoursWithPride ...

Training dulu jom!
✌🏻✌🏻 #AgentMisai 
#ImYourRecruiter 
#AlpAUMPlus
#MGKLThePioneer 
#WeMakeRealExpansion.

Training dulu jom! ✌🏻✌🏻 #AgentMisai #ImYourRecruiter #AlpAUMPlus #MGKLThePioneer #WeMakeRealExpansion ...

Just got this text from our Soldier PVT Curtis who just went through Initial training! It’s pretty exciting and we are truly proud of his success thus far in his young career as a U.S. Army Soldier. #congratulations #pvtcurtis #becomingasoldier #goarmyπŸ‡ΊπŸ‡Έ #hardworkpaysoff #imyourrecruiter #goarmyreserve #teamrodmerica πŸ—½πŸ¦…πŸ€ͺ.

Just got this text from our Soldier PVT Curtis who just went through Initial training! It’s pretty exciting and we are truly proud of his success thus far in his young career as a U.S. Army Soldier. #congratulations #pvtcurtis #becomingasoldier #goarmy πŸ‡ΊπŸ‡Έ #hardworkpaysoff #imyourrecruiter #goarmyreserve #teamrodmerica πŸ—½πŸ¦…πŸ€ͺ ...

Disebabkan semua mood ke China.
Agent Misai pun nak ambil mood la.
Sebab ramai yang tanya Agent Misai tak pi China skali ka?

Cuma tak da mood nak fly so kita ambil option stay di Malaysia dan dpt sedikit saguhati
Ka-ching! 😜😜 Bagi yang fly tu selamat pergi & pulang.
Doakan Agent Misai dapat ke Istanbul / Santorini tahun ni ya!

Sebab doa kawan-kawan ni kadang2 dimakbulkan.. Aamin.

Bagi yang minat travel sana sini tapi tak mau keluaq duit sendiri mai Agent Misai nak bawa turun rahsia bagi hangpa.

Cnfirm lepas ni tak larat pi berjalan dah baq hang πŸ˜…

#AgentMisai
#ImYourFullTimeAgent 
#JomJadiEjen
#ImYourRecruiter 
#GengAgentMisai.

Disebabkan semua mood ke China. Agent Misai pun nak ambil mood la. Sebab ramai yang tanya Agent Misai tak pi China skali ka? Cuma tak da mood nak fly so kita ambil option stay di Malaysia dan dpt sedikit saguhati Ka-ching! 😜😜 Bagi yang fly tu selamat pergi & pulang. Doakan Agent Misai dapat ke Istanbul / Santorini tahun ni ya! Sebab doa kawan-kawan ni kadang2 dimakbulkan.. Aamin. Bagi yang minat travel sana sini tapi tak mau keluaq duit sendiri mai Agent Misai nak bawa turun rahsia bagi hangpa. Cnfirm lepas ni tak larat pi berjalan dah baq hang πŸ˜… #AgentMisai #ImYourFullTimeAgent #JomJadiEjen #ImYourRecruiter #GengAgentMisai ...

Berkongsi dan bercerita mengenai career takaful sebagai seorang agent berjaya mcm Agent Misai. 🀭🀭 Tq puan @nsyazanaa_ sudi berkongsi masa

InsyaAllah mana tau one day jadi agent wanita tersohor di utagha πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» utk kawan2 Agent Misai sebelah utara dah boleh support kawan kita ni in the future.. especially geng skolah.

Bukan apa org kata kalau kenal ni senang deal 😬😬 Ada lagi kawan2 yang berminat nk jadi Usahawan Takaful?
Mai ejen misai nk cerita rahsia dia.. #AgentMisai 
#ImYourRecruiter 
#ImYourFullTimeAgent
#AgentUtaraSelatan
#PruBsn.

Berkongsi dan bercerita mengenai career takaful sebagai seorang agent berjaya mcm Agent Misai. 🀭🀭 Tq puan @nsyazanaa_ sudi berkongsi masa InsyaAllah mana tau one day jadi agent wanita tersohor di utagha πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» utk kawan2 Agent Misai sebelah utara dah boleh support kawan kita ni in the future.. especially geng skolah. Bukan apa org kata kalau kenal ni senang deal 😬😬 Ada lagi kawan2 yang berminat nk jadi Usahawan Takaful? Mai ejen misai nk cerita rahsia dia.. #AgentMisai #ImYourRecruiter #ImYourFullTimeAgent #AgentUtaraSelatan #PruBsn ...

Bila lagi nak acah-acah gaya macam CEO Muda macam drama TV3
Projek billiun-billiun
😜😜🀭 Aamin.. Assalamualaikum & Selamat Pagi sahabat!

#AgentMisai 
#ImYourFullTimeAgent 
#PrudentialAgent
#ALPAumPlusFuft
#ImYourRecruiter.

Bila lagi nak acah-acah gaya macam CEO Muda macam drama TV3 Projek billiun-billiun 😜😜🀭 Aamin.. Assalamualaikum & Selamat Pagi sahabat! #AgentMisai #ImYourFullTimeAgent #PrudentialAgent #ALPAumPlusFuft #ImYourRecruiter ...

Most Recent

Alhamdulillah 
Selesai sesi gotong royong mega.
Nampak dak muka letih tu?
😬😬 Apa pun kedai takaful on mcm biasa ya.
Nak tanya pasal takaful pun βœ…
Nk tanya mcm mna nk jd ejen pun βœ…

#AgentMisai 
#ImYourFullTimeAgent 
#PruBsn
#ImYourRecruiter 
#MGKLThePioneer.

Alhamdulillah Selesai sesi gotong royong mega. Nampak dak muka letih tu? 😬😬 Apa pun kedai takaful on mcm biasa ya. Nak tanya pasal takaful pun βœ… Nk tanya mcm mna nk jd ejen pun βœ… #AgentMisai #ImYourFullTimeAgent #PruBsn #ImYourRecruiter #MGKLThePioneer ...

Just got this text from our Soldier PVT Curtis who just went through Initial training! It’s pretty exciting and we are truly proud of his success thus far in his young career as a U.S. Army Soldier. #congratulations #pvtcurtis #becomingasoldier #goarmyπŸ‡ΊπŸ‡Έ #hardworkpaysoff #imyourrecruiter #goarmyreserve #teamrodmerica πŸ—½πŸ¦…πŸ€ͺ.

Just got this text from our Soldier PVT Curtis who just went through Initial training! It’s pretty exciting and we are truly proud of his success thus far in his young career as a U.S. Army Soldier. #congratulations #pvtcurtis #becomingasoldier #goarmy πŸ‡ΊπŸ‡Έ #hardworkpaysoff #imyourrecruiter #goarmyreserve #teamrodmerica πŸ—½πŸ¦…πŸ€ͺ ...

2.0.1.9

Which one is yours?

You can decide which one is yours!

How?
Let me tell you a secret..
😎😎😎 #AgentMisai 
#ImYourRecruiter 
#ImYourFullTimeAgent 
#GengAgentMisai
#PruBsn
#PruCareer
#MGKLThePioneer 
#WeMakeRealExpansion 
#OOOOor🐎.

2.0.1.9 Which one is yours? You can decide which one is yours! How? Let me tell you a secret.. 😎😎😎 #AgentMisai #ImYourRecruiter #ImYourFullTimeAgent #GengAgentMisai #PruBsn #PruCareer #MGKLThePioneer #WeMakeRealExpansion #OOOOor 🐎 ...

Bila lagi nak acah-acah gaya macam CEO Muda macam drama TV3
Projek billiun-billiun
😜😜🀭 Aamin.. Assalamualaikum & Selamat Pagi sahabat!

#AgentMisai 
#ImYourFullTimeAgent 
#PrudentialAgent
#ALPAumPlusFuft
#ImYourRecruiter.

Bila lagi nak acah-acah gaya macam CEO Muda macam drama TV3 Projek billiun-billiun 😜😜🀭 Aamin.. Assalamualaikum & Selamat Pagi sahabat! #AgentMisai #ImYourFullTimeAgent #PrudentialAgent #ALPAumPlusFuft #ImYourRecruiter ...

Disebabkan semua mood ke China.
Agent Misai pun nak ambil mood la.
Sebab ramai yang tanya Agent Misai tak pi China skali ka?

Cuma tak da mood nak fly so kita ambil option stay di Malaysia dan dpt sedikit saguhati
Ka-ching! 😜😜 Bagi yang fly tu selamat pergi & pulang.
Doakan Agent Misai dapat ke Istanbul / Santorini tahun ni ya!

Sebab doa kawan-kawan ni kadang2 dimakbulkan.. Aamin.

Bagi yang minat travel sana sini tapi tak mau keluaq duit sendiri mai Agent Misai nak bawa turun rahsia bagi hangpa.

Cnfirm lepas ni tak larat pi berjalan dah baq hang πŸ˜…

#AgentMisai
#ImYourFullTimeAgent 
#JomJadiEjen
#ImYourRecruiter 
#GengAgentMisai.

Disebabkan semua mood ke China. Agent Misai pun nak ambil mood la. Sebab ramai yang tanya Agent Misai tak pi China skali ka? Cuma tak da mood nak fly so kita ambil option stay di Malaysia dan dpt sedikit saguhati Ka-ching! 😜😜 Bagi yang fly tu selamat pergi & pulang. Doakan Agent Misai dapat ke Istanbul / Santorini tahun ni ya! Sebab doa kawan-kawan ni kadang2 dimakbulkan.. Aamin. Bagi yang minat travel sana sini tapi tak mau keluaq duit sendiri mai Agent Misai nak bawa turun rahsia bagi hangpa. Cnfirm lepas ni tak larat pi berjalan dah baq hang πŸ˜… #AgentMisai #ImYourFullTimeAgent #JomJadiEjen #ImYourRecruiter #GengAgentMisai ...